De BAR! Ons biercafé in Amsterdam Oud West waar je al onze bieren van de tap kunt drinken!

Op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud West staat onze Gebrouwen door Vrouwen BAR. Hier geven we regelmatig feestjes, proeverijen en pubquizzen. In ons biercafé kun je alle bieren van de tap drinken en we hebben superlekkere snacks van De Haagsche Croquetterij.

Als je wilt kun je ook eten in onze BAR. We hebben zelf geen kaart, maar via ons speciale neighbour menu, kun je lekker wat bestellen bij een van de eettentjes bij ons om de hoek en dit opeten in de BAR. 

Houd je niet zo van bier? Dat zit je bij ons alsnog goed! We hebben onder andere hele lekker biologische limonades en hele lekkere wijnen.

De Gebrouwen door Vrouwen BAR is geopend op 1 maart 2019, door middel van Crowd Funding verzamelden we het budget om de bar over te nemen en te verbouwen. Een droom is uitgekomen, want sindsdien hebben wij onze eigen Gebrouwen door Vrouwen flagship.

Wil je een borrel geven of je verjaardag vieren bij ons in ons biercafé in Amsterdam? Dat kan! Je kunt een fust van 20 liter kopen waarmee je aan de hand van je eigen tap op tafel een feestje kan bouwen!

De openingstijden van de Gebrouwen door Vrouwen BAR:

Ma - Woe 15:00 - 00:00
Don 15:00 - 01:00
Vrij 15:00 - 03:00
Za 13:00 - 03:00
Zon 13:00 - 22:00

Kom je langs? Tot snel!

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle leuke en lekkere updates vanuit onze BAR? 💫🙋🏽‍♀️🍻

Meld je dan hier snel aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Aanmelden