Op 1 maart 2019 zijn de deuren van onze bar geopend op de Jan Pieter Heijestraat 119 in Amsterdam! Het was al jaren een grote droom om een eigen 'flagship' te hebben waar je alle bieren van tap kunt drinken en waar wij de liefde voor bier met onze fans konden delen.

Na ruim 1,5 jaar zoeken vonden we de perfecte locatie voor de bar. Op de Jan Pieter Heijestraat, in Oud West in Amsterdam. Dit is precies de plek waar we naar zochten! De Jan Pieter Heijestraat is een hele diverse straat die steeds gezelliger wordt, er fietsen ontzettend veel mensen door de straat, er zijn gezellige eettentjes en de straat heeft een echt buurtgevoel. Er miste nog maar één ding: een gezellige, relaxte bar met heel goed bier. En daarom kwam de Gebrouwen door Vrouwen Bar dus precies op het juiste moment op de juiste plek!

Op een hoek in een prachtig oud pand met glas in lood raampjes en mét terras. Door middel van Crowd Funding verzamelden we het budget om de bar over te nemen en te verbouwen. Een droom is uitgekomen!

Wil je een borrel geven of je verjaardag vieren bij ons in de BAR? Je kunt een fust van 20 liter kopen waarmee je aan de hand van je eigen tap op tafel een feestje kan bouwen! De kosten van het 20 liter fust (75 biertjes) met bier naar keuze bedragen €250. Mail ons voor de mogelijkheden op bar@gebrouwendoorvrouwen.nl.

De openingstijden van ons terras:

Ma - Do gesloten
Vrij - Zo 12:00 - 17:00 BAR open
Vrij - Zo 17:00 - 20:00 Bottle shop open

Kom je langs? Tot snel!