Pubquiz Amsterdam West

Ben je op zoek naar een originele pubquiz in Amsterdam? Kom dan lekker met je vrienden quizzen en bierdrinken in onze Gebrouwen door Vrouwen BAR! Wij organiseren daar namelijk de leukste quiz van alle Amsterdamse pubquizzen!

De pubquiz is (op een uitzondering na) elke eerste maandag van de maand in onze BAR op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West.

Over onze pubquiz

Onze pubquiz in Amsterdam wordt gepresenteerd door een vaste host die er altijd een feestje van maakt en die de quiz altijd zelf maakt.

We hebben leuke gevarieerde vragen over allerlei onderwerpen en hebben af en toe een thema dat de rode draad is in de quiz. Vragen over wie in 1967 de tour de France won, daar doen we niet aan! Verder hebben we altijd een bierproefronde, waarbij je onze bieren in kleine glaasjes te proeven krijgt en moet raden welke het is. En, de grote favoriet van veel mensen: we hebben vaak een extra lange muziekronde, waarbij je van 15 nummers de titel en artiest moet raden.

Datum + tijd pubquiz

Elke eerste maandag van de maand is er een pubquiz in de BAR, met elke maand een nieuw thema!

De quiz start om 20.00 en is meestal rond 22.15 afgelopen.

Inschrijven Gebrouwen door Vrouwen pubquiz

Je kunt je inschrijven voor onze Amsterdamse pubquiz door een mailtje te sturen naar:

bar@gebrouwendoorvrouwen.nl.

Het enige wat je hoeft te doen is je naam op te geven en te laten weten met hoeveel mensen je komt. Deelname kost €5 per teamlid (inclusief bierproefronde!), maximale grootte per team is 5 personen.