Het leukste relatiegeschenk van Nederland

Waarom kies je niet eens een keer voor een relatiegeschenk met bier? Dit is niet alleen een leuk en vrolijk zakelijk cadeau wat bij iedereen in de smaak valt, het is ook nog eens een origineel cadeau en het laat zien dat je als bedrijf moeite steekt in je klanten of eigen werknemers. Want eerlijk is eerlijk, wie zit er nou te wachten op de zoveelste sleutelhanger of mok met zo’n saai bedrijfslogo?

Bier voor iedereen

Gebrouwen door vrouwen maakt speciaalbier voor iedereen. Je hoeft echt geen doorgewinterde bierdrinker te zijn om ons bier lekker te vinden. We brouwen ons bier met relatief veel kruiden en met minder hop, zodat het niet van die superbittere bieren zijn. De smaak is toegankelijk en zelfs de meest starre wijndrinker gaat bij ons bier overstag. Onze bierpakketten maken iedereen blij!

Ons bierpakket: een zakelijk cadeau met 5 bieren!

Als relatiegeschenk kun je kiezen voor dit bierpakket met 5 speciaalbiertjes. Dit is een selectie van de 5 meest populaire Gebrouwen door Vrouwen smaken van het seizoen. In het relatiegeschenk bierpakket zitten de volgende bieren: Misty Mango, Tricky Tripel, Bloemen Blond, Gember Goud en Gin Weizen.

1 - 10 pakketten €12,80 per pakket
11 - 50 pakketten €10,50 per pakket
51 - 100 pakketten €9,50 per pakket
> 100 pakketten op aanvraag

Alle prijzen zijn exclusief btw

Relatiegeschenk met een persoonlijke boodschap

Het is mogelijk om een persoonlijke boodschap aan je relatiegeschenk toe te voegen, hierbij kan je zelf een flyer of kaart aanleveren of wij plakken de boodschap op onze eigen ansichtkaart. Het is ook mogelijk om een extra cadeautje vanuit jouw bedrijf toe te voegen aan het zakelijke cadeau! Niet iedereen kan of wil alcohol drinken, dus voor diegene maken wij een lekker alcoholvrij pakket!

Aanvragen!

Wil jij onze bierpakket als relatiegeschenk voor jouw werknemers of relaties? Neem contact met ons op en we gaan het regelen! Je kunt ons direct bellen op onderstaand nummer of een aanvraag voor een offerte doen via dit formulier.

+316 38 76 029